tool_box_background

Ernæring

Opbygge, give energi og bidrage til at bevare sunde kropsfunktioner er de grundlæggende principper for korrekt ernæring.

Ernæring

Ernæringsvidenskab

Traditionelt set betyder ernæring at opbygge og vedligeholde kroppen og tilføre den energi. Foder skal naturligvis give energi, så kroppens celler kan opbygges og vedligeholdes, men Health Nutrition går videre end det og integrerer en forebyggende dimension.

Health Nutrition foder er sammensat med den allerstørste præcision. Proteiner, mineraler, vitaminer, fedt, kulhydrater osv… hver eneste gruppe af næringsstoffer spiller en rolle, og deres mængder skal være præcise, hverken for store eller for små. Et foder, som opfylder kravene til Health Nutrition, er en kombination af netop de rette mængder af hvert af de udvalgte næringsstoffer.

0R4X4530

Hjemmelavet foder

Det vil sige foder, som du selv tilbereder ved hjælp af ris, kød og grøntsager. Selv om det kan være tilfredsstillende at lave mad til din kat selv, så er der flere store ulemper ved denne type foder.
Tilberedning af velafbalanceret hjemmelavet foder med præcis den rette mængde næringsstoffer er utrolig vanskeligt og potentielt farligt. Grunden til dette er, at hvis der mangler visse vigtige næringsstoffer, så vil din kat kunne få alvorlig mangel på næringsstoffer og deraf følgende skader på helbredet.

Industrielt fremstillet foder

Vælg et Health Nutrition foder til din kat, som tilbyder en komplet og afbalanceret løsning med alle de næringsstoffer, den har brug for.
Disse foderprodukter er fremstillet efter de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Vidste
du

For at forbedre kattes levevilkår og forlænge deres levetid skal man være opmærksom på deres helbred hele livet igennem. Mangel på næringsstoffer på grund af en ernæring i ubalance såvel som indtagelse af for meget foder forkorter markant deres forventede levealder.